fbpx
Annonce

Rivaldo: 'Det bliver Messis sidste sæson i Barca'

FCBARCELONA.DK - 20.11.20

© Getty Images
// Lionel Messi // Rivaldo

Barca-legenden Rivaldo er igen ude med en kommentar til den aktuelle situation i sin tidligere klub. Han ser ikke for sig at Messi ombestemmer sig om sin fremtid og derfor tror han at argentineren rejser efter sæsonen.

'Jeg kan ikke forestille mig, at en ny ledelse kan overbevise ham om, at han skal ændre beslutningen om at forlade Barca. Messi får bedre og større tilbud fra andre hold. Hvis man dertil lægger at Barca skal skære i lønningerne og Messi allerede ville væk da sidste sæson sluttede, bliver det kun mere kompliceret' udtaler Rivaldo til Betfair.

'Kun hvis de vinder Champions League eller La Liga denne sæson, eller hvis Koeman lykkes med at skabe et hold der spiller godt fodbold, kan jeg forestille mig Messi overveje sin beslutning. Men jeg frygter at dette bliver hans hans sidste sæson i Barcelona. Det vil selvfølglig være meget trist' fortsætter han.

Også spekulationerne om Neymars mulig tilbagevenden til Barca fik en kommentar. 'Jeg tror at Neymar kan vende tilbage en dag, modsat det som mange siger, men lige nu er det ikke det rigtig tidspunkt' afslutter brasilianeren.

.:FORSIDE:.