fbpx

Sergi Roberto: 'Måske Messi ombestemmer sig'

FCBARCELONA.DK - 29.09.20

© Getty Images
// Sergi Roberto

Avisen ARA har mødt Sergi Roberto til en snak om hvad der sker i klubben lige nu, blandt andet Messis ønske om at rejse. Her lægger han ikke skjul på, at han håber at Messi ikke rejser efter sæsonen.

Her er et uddrag af de emner som Sergi Roberto kommenterede:

Luis Suárez skifte:
'Som holdkammerat ville jeg gerne have haft, at han fortsatte, men det er ikke os der tager beslutningerne. Det gør dem længere oppe og det skal man respektere. Jeg ved ikke hvordan samtalerne mellem Luis og klubben har været, men det er rigtigt, at han måske er blever adviseret tidligere. Det er ærgerligt, at han ikke kunne tage afsked med tilhængerne'.

Messis kritik af ledelsen efter Suárez' skifte:
'Det er normalt, for Luis er som en bror for Leo. De var sammen alle dage. Jeg håber han får det bedre med tiden og at vi kan regne med ham til at vinde titler. Nu skal vi holdkammerater få ham til at føle sig elsket'.

Messis ønske om at forlade klubben:
'Jeg vidste ingenting. Da det kom frem, kunne jeg ikke tro, at Leo ikke ønskede at fortsætte. Jeg troede ikke han havde det sådan. Vi er stærkere med ham og jeg er glad for, at han i sidste ende bliver i klubben. Han har sagt, at han kun bliver et år mere, men hvis vi spiller godt og vi vinder titler, ombestemmer han sig måske'.

Konflikten mellem spillerne og klubben:
'Det er som i enhver virksomhed. Tingene vil gå bedre hvis der er et godt forhold mellem alle de ansatte. Jeg ønsker kun at det går godt for Barca og at holdet vinder titler, og at der er spillere her fra klubben. Jeg ønsker en præsident der vil det bedste for klubben'.

Indtrykket af Ronald Koeman:
'Jeg har et rigtig godt indtryk. Han har ændret vores spilsystem og der er taktisk træning, for at få løst aspekterne i spillet fra sidste sæson. Jeg håber på det bedste for mig selv og for holdet'.

20.000 underskrifter for et mistillidsvotum:
'Det viser at der er mange der er uenige i hvordan man gør tingene, men jeg er først og fremmest spiller. Derfor koncentrerer jeg mig om fodbolden. Jeg foretrækker ikke at deltage for meget i diskussionerne om de andre temaer i klubben'.

.:FORSIDE:.