fbpx
Annonce

Sergi Roberto: 'Splittelse i truppen? Langt fra'

Markus Johannessen - 19.04.24

// Sergi Roberto

Barcas kaptajn, Sergi Roberto, har taget en snak med mediet Moviestar+, hvor han adresserer de rygter der i øjeblikket florerer om splid i truppen, Gündogans udtalelser om Araújo og holdkammeraternes reaktion. 

I de seneste dage, har Gündogans udtalelser efter tirsdagens skuffende nederlag fyldt meget i catalanske og internationale medier. Sergi Roberto blev selv nævnt som en af de spillere i truppen, der irettesatte den tyske midtbanespiller og anklagede ham for at pege fingre af sin holdkammerat. Nu tager den 32-årige kaptajn bladet fra munden og forsikrer, at dette ikke er tilfældet.

'Gündogans udtalelser har vakt mere ekstern støj end det på nogen måde har været et problem i truppen. Splittelse i omklædningsrummet? Langt fra' udtalte Sergi Roberto, som derefter tog Ilkay Gündogan i forsvar.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi står meget sammen. Hvad Gündogan gjorde var at forklare, hvad der skete i kampen, men uden nogen intention om at pege fingre af nogen. Siden han ankom til klubben, har han i omklædningsrummet bidraget til at holdet har udviklet sig. Lad os ikke lede efter problemer, hvor der ikke er nogen. Der er sammenhold i truppen. Ude i Europa har vi indtil nu vist os fra vores bedste side, og det skyldes at holdet fungerer som en enhed' uddybede Sergi Roberto. 

Der har været spekulationer om, hvorvidt truppen kan nå at forsones igen før søndagens El Clásico, men ifølge Sergi Roberto har dette aldrig været en udfordring. 

'Der er ikke behov for noget møde, vi er sammen dag ind og dag ud. Selvfølgelig taler vi med hinanden, mest af alt på grund af den eksterne støj, som medierne har pisket op. Vi har hurtigt afklaret, at der ikke er noget problem mellem nogen. Vi er en familie. Efter en elimination vil der altid være støj, og især i denne klub. Der har ikke været nogen interne problemer' lød det fra den defensive Barca-veteran, som slutteligt garanterer, at catalanerne vil komme ind til søndagens opgør med fuld energi. 

'Jeg har læst, at holdet er splittet... det er langt fra sandheden. Vi er klar til søndag og klar til at kæmpe som om det var en finale' afsluttede Sergi Roberto.

sergiroberto42F

.:FORSIDE:.