fbpx
Annonce

Statistikken mellem Barca og PSG er helt lige

FCBARCELONA.DK - 08.04.24

// PSG

At der er lagt op til et par tætte kampe mellem Barca og Paris Saint-Germain i Champions Leagues kvartfinale bekræftes at statistikken, for her tegner der sig et billede af to meget jævnbyrdige mandskaber.

Barca og PSG har indtil nu mødt hinanden i tolv kampe i europæisk regi gennem historien og her kan det ikke blive mere jævnbyrdigt, for de to hold har vundet fire kampe hver, mens fire er endt uafgjort.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Begge mandskaber går efter at have bolden og dominere kampene og også her er det meget lige. I denne sæsons Champions League har PSG haft bolden i 65,68% af tiden, mens Barca ligger på 64%.

Når man har bolden meget, bør der også komme mange afslutninger på mål. Her ligger Barca på et snit på 15,88 pr. kamp, mens PSG er tæt på med 15,67, så også i dette aspekt er det næsten helt lige.

Også i den anden ende af banen ligger de to hold tæt, for der er afsluttet 3,7 gange i snit mod Barca, mens PSG har ladet rivalerne afslutte 4,36 gange pr. kamp.

Dermen kan man ikke bruge statistikken til at pege på en favorit over de to kampe, for alt tyder på et par spændende og tætte opgør.

psg3F

.:FORSIDE:.