fbpx
Annonce

Ter Stegen: 'Vi skal komme stærkt tilbage'

FCBARCELONA.DK - 09.12.20

// Ter Stegen // Champions League // Juventus


Ter Stegen forsøgte tydeligt at nedtone betydningen af nederlaget mod Juventus, da han udtalte sig efter den skuffende 0-3 kamp. Han understregede at holdet stadig er med i Champions League.

'Et 0-3 resultat efterlader dig altid med ting der kan forbedres, men der var flere ting vi ikke var forberedt på. Vi begik nogle fejl som vi ikke må begå. Samtidig har Juventus kvaliteterne til at skabe chancer ud af ingenting og score' lagde Barca-keeperen ud.

'En ting er de individuelle fejl, en anden er den måde vi forsvarer os på. Samtidig mangler vi også heldet nogle gange. Lige så snart vi tøver, scorer de et mål på os og det er hårdt' sagde han videre.

'Vi er i en periode, hvor vi skal komme stærkt tilbage. Vi skal gøre hvad der kræves og arbejde hårdt for at nå det. Vi skal give den lidt mere fra starten af kampene og lægge stærkere ud' fortsatte tyskeren.

'Indtil i dag havde vi spillet gode kampe (I Champions League, red.) og har vundet nogle svære. Vi havde håbet at slutte først i gruppen, men sådan blev det ikke. Uanset om du slutter på første- eller andenpladsen, vil der aldrig vente en let modstander. Vi skal derfor koncentrere os om hvad der kommer og forbedre os. Ikke mere' kom det fra Ter Stegen.

'Nu skal vi koncentrere os om ligaen, der er det vigtigste, så vi kan få samlet nogle point. Vi er ikke hvor vi gerne vil være, men der venter nogle kampe, hvor vi kan få lidt flere point' afsluttede han.

.:FORSIDE:.