fbpx

De Jong trænede med, mens Ter Stegen stod over

FCBARCELONA.DK - 21.11.23

// Ter Stegen // Frenkie de Jong

Ovenpå den kedelige nyhed om Gavis alvorlige knæskade, kunne Xavi i går glæde sig over, at Frenkie de Jong vendte tilbage til træningsbanen. Til gengæld manglede Ter Stegen på grund af hans rygproblemer.

Det er noget af en rutchebanetur at være Barca-træner for tiden, for først måtte Ter Stegen forlade den tyske landsholdslejr med en rygskade, så blev Gavi alvorligt knæskadet, så sæsonen er slut for ham, hvorefter der endelig kom en god nyhed omkring Frenkie de Jong.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Hollænderen har længe kæmpe med at blive sin ankelskade kvit og det ser endelig ud til at være tilfældet. Han var på træningsbanen i går og her lignede han en spiller, der meget snart får lægestabens klarmelding. Det er en rigtig god nyhed for Xavi, for midtbanespilleren har været stærkt savnet.

Xavi måtte til gengæld se langt efter Ter Stegen. Tyskeren blev i omklædningrummet for at få behandlinger for de rygproblemer der opstod i den tyske landsholdslejr og som tvang ham til at rejse hjem til Barcelona før planlagt.

Klubben er ikke kommet med nogle forklaringer på skaden, men de lokale medier melder samstemmende om, at der næppe er tale om noget alvorligt og at tyskeren nok bliver klar til lørdagens udekamp mod Rayo Vallecano..:FORSIDE:.