fbpx
Annonce

Ter Stegen: 'Vi skal være mentalt klar mod Madrid'

Anders Lang Jensen - 15.10.22

// Ter Stegen // El Clásico

Efter det hårde slag mod Inter i Champions League i midtugen, venter der en topkamp i ligaen ude mod Real Madrid i morgen eftermiddag. Marc-André ter Stegen understreger vigtigheden af, at være fysisk og mentalt klar.

Marc-André ter Stegen får en vigtig rolle i Barcas chancer for at vinde El Clásico på udebane i morgen. Tyskeren har sammen med resten af holdet arbejdet for at blive klar til topbraget, og det har både været rent fysisk og mentalt.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Det har været tid til at restituere og komme ovenpå fysisk, men også mentalt. Nu står vi overfor en ny udfordring og vi må være fokuserede på den. Vi går ind til kampen som alle andre – og vi vil vinde El Clásico’, siger Marc-André ter Stegen til Barca TV.

’I tidligere kampe mod Real Madrid er vi lykkedes med at lukke ned for eksplosive spillere som Vinicius. Han har stor kvalitet, så vi skal finde den rette balance i defensiven, og vi skal være klar til at kæmpe, med alt vi har’, slutter tyskeren.

Barca og Real Madrid krydser klinger søndag klokken 16.15, og de to hold går ind til kampen på en delt førsteplads med 22 point.

terstegen13

.:FORSIDE:.