fbpx
Annonce

Var det mesterskabet der forduftede mod Villarreal?

FCBARCELONA.DK - 28.01.24

 


Barca tabte et kæmpe skridt i kampen om mesterskabet, da de går måtte se sig besejret med 3-5 af Villarreal. Nu er Barca hele 10 point efter Real Madrid og spørgsmålet er om chancen for et mesterskabet forduftede i går.

Det begynder efterhånden at se mere end svært ud ligaen for Barca, efter at de i går måtte se Real Madrid trække yderligere fra i tabellen. Madrid vandt i går over Las Palmas og nu er der 10 point mellem de to ærkerivaler. Selvom der stadig resterer 16 runder, ser det meget svært ud for Xavi og hans spillere.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det bliver ikke mindre svært af, at Barca stadig mangler udekampe mod Real Madrid, Atlético Madrid og Girona, så det er virkelig opad bakke for holdet.

Efter exitten af Copa de Rey i onsdags, understregede Xavi, at holdet ville gå efter at vinde ligaen, men med nederlaget mod Villarreal, synes dette trofæ ude af billedet. Dermed vil der kun være Champions League tilbage at spille om og med det niveau som Barca viser denne sæson, er der næppe mange fans der tror på dette trofæ.

Dermed begynder det at trække op til en sæson helt uden trofæer.



// La Liga // Villarreal
.:FORSIDE:.