fbpx
Annonce

Xavi aflyste torsdagens træning trods El Clásico

FCBARCELONA.DK - 19.04.24

// El Clásico

Det var planen at holdet skulle have trænet i går og for alvor tage hul på forberedelserne til søndagens El Clásico i Madrid. Xavi valgte dog at aflyse træningen for at give spillerne mulighed for at få tirsdagens skuffelse lidt på afstand.

Der blev trænet onsdag, som holdet altid gør dagen efter en kamp, hvor det mest handler om at løsne musklerne op og restituere. Der var således ikke tale om nogen intens træning.

Artiklen fortsætter under annoncen


Trænerstaben fornemmede angiveligt ganske tydeligt et nedtrykt stemning i truppen ovenpå dert smertelige nederlag mod PSG. Der var ikke mange der talte sammen og energien var svær at finde frem. Det fortæller avisen AS.

På den baggrund fandt Xavi og den øvrige trænerstab det mest hensigtsmæssigt at aflyse torsdagens træning. Her var det ellers planen, at de første målrettede forberedelser til søndagens svære og vigtige udekamp mod Real Madrid skulle skydes i gang.

Det bliver derfor først i dag, at Xavi samler sine spillere og retter fokus på El Clasico. Holdet træner også lørdag, så to træningssamlinger er hvad det bliver som optakt til den store opgave.

training22F

.:FORSIDE:.