fbpx
Annonce

Xavi har brug for at slutte 2023 af med en sejr

FCBARCELONA.DK - 18.12.23

 


Der har ikke været meget at glæde sig over i Barca, for nederlagene mod Girona og Royal Antwerp, samt 1-1 skuffelsen mod Valencia, har taget hårdt på catalanerne. Derfor er det vigtigt at vinde årets sidste kamp på onsdag.

Barca har tabt store skridt i topkampen af ligaen, hvor de halter hele syv point efter Real Madrid og seks efter Girona, der endda mangler at spille deres kamp i 17. spillerunde, hvor de i aften tager imod Deportivo Alavés.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det sker meget sjældent at Barca går fra banen i tre kampe i træk uden at vinde, men det er hvad der er sket mod Girona, Antwerp og Valencia. Forude venter en juleferie og det vil være skidt at tage hul på den med endnu en skuffelse, for så vil krisestemningen præge hele julen.

Derfor er der brug for lidt opmuntring og optimsme til juledagene, hvilket vil komme med en sejr i årets sidste ligakamp. Her kommer bundholdet Almería på besøg onsdag aften i Barcelona og det ligner nærmest den perfekte modstander på dette tidspunkt, for andalusierne har ikke vundet en eneste kamp på sæsonen.

Derfor er der lagt op til, at Xavi og hans spillere kan tage på juleferie med en sejr i ryggen, men skulle de modsat dumme sig mod bundholdet, vil krisestemningen nå nye højder.



// Almeria
.:FORSIDE:.