fbpx

Xavi: 'Rolig, jeg skal nok stoppe en dag'

FCBARCELONA.DK - 26.01.24

 


Xavi blev lidt træt af spørgsmålene om sin fremtid som Barca-træner, da han holdt pressemøde i dag forud for kampen mod Villarreal. Hen forsikrede om, at han er ved godt mod og tror på mulighederne for en god sæson.

Nederlaget mod Bilbao forleden fik en journalist til at spørge Xavi, om han føler sig truet i sit job. 'Hvad skal jeg sige? Vi har talt om min fremtid siden juli, hvor vi mødte Arsenal i en træningskamp. Jeg tager det roligt og jeg kender denne klub og fortstår alle spekulationer. Havde vi vundet over Bilbao, havde alle talt om, at Barca var tilbage. Fodbold er detaljer. Jeg føler mig rolig, for vi arbejder godt, men måske jeg ser en anden virkelighed end jer, men rolig, jeg skal nok stoppe en dag' svarede han med et stort grin til den kritiske journalist.

Her er hvad Xavi også svarede på:

Artiklen fortsætter under annoncen


Kampen mod Villarreal:
'Vi er glade for igen at spille foran vores tilhængere, for dem har vi brug for. Villarreal er måske ikke i sin bedste periode, men Marcelinos hold er altid aggrassive og godt organiserede. Det er en kamp hvor vi skal vise en reaktion efter opgøret mod Bilbao'.

Baldes lårskade:
'Vi har holdt møde med ham og lægerne. Det er hans beslutning om han vil opereres eller ikke. Uanset hvad, så vil vi bakke ham op og han skal beslutte hvad der er bedst. Han er en vigtig spiller med fremtiden foran sig'.

Lewandowski er blevet skiftet ud et par gange:
'Han har scoret tre mål i vores seneste fire kampe, men han er ikke helt skarp i sin boldkontrol eller sidste pasninger. Han er dog stadig vigtig. Han er en naturlig leder og vi har taget en lang snak med ham i dag for at finde løsninger'.

Føler Xavi sig unfair behandlet af medierne?
'Jeg ved ikke om I er unfair overfor mig, men her sætter man først pris på folk når de er rejst. Se på Ernesto Valverde, der anerkendes som en god træner og her var det noget helt andet. Eller hvad med Busquets? Jeg håber I kommer til at savne mig en dag. Jeg mener dette er verdens bedste klub og jeg glæder mig hver dag til at gå på arbejde, selvom det er meget anstrengende'.

Muligheden for titler:
'Jeg tænker altid positivt. Vi kan stadig komme tilbage i ligaen og v har store forhåbninger i Champions League'.

Hvordan går det med Ter Stegen:
'Han er begyndt at træne, så det ser godt ud. Han har det fint og vi har ham snart tilbage, så det er positivt'.

Tre mål lukket ind i første minut:
'Det er noget vi har talt om. Jeg tror vi kan finde en løsning. Det er rent mentalt og handler om koncentration. Vi arbejder på, at det ikke gentager sig'.

Hvor kommer Cancelo i aktion igen?
'Det gør han i morgen. Han har det svært med ikke at spille og jeg er henrykt over, at have ham i truppen'.// Xavi // Villarreal
.:FORSIDE:.