fbpx
Annonce

Laporta tror forsat på Xavi efter El Clásico-nederlag

Simon Arun Vrábel - 31.10.23

// Paulinho // Xavi

Umiddelbart efter El Clásico-nederlaget til Real Madrid mødtes Joan Laporta og Xavi for at evaluere kampen, og her melder kilder fra klubben om et forsonligt og positivt møde på trods af, at man mistede vigtige point i titelkampen.

Lørdag aften mistede Barca tre vigtige point i kampen om at genvinde det spanske mesterskab, men selvom Xavis mandskab gik fra 1-0 til 1-2 på godt en halv time, så var det alligevel et positivt og forsonligt møde, som kort efter slutfløjtet fandt sted mellem klubpræsidenten Joan Laporta og cheftræneren Xavi Hernández.

Der var ikke gået mange minutter fra slutfløjtet i lørdagens El Clásico, før Joan Laporta var at finde på gangene på Montjuïc i dialog med Xavi om holdets nederlag. En sejr over ærkerivalerne fra Real Madrid ville have bragt catalanerne et enkelt point fra Los Blancos, imens nederlaget nu har skabt et lille hul på fire point og en øjeblikkelig placering på fjerdepladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Avisen Sport, som refererer til kilder inde fra klubben, fortæller, at mødet som fandt sted imellem Xavi og Laporta var i en god og positiv tone, og at det i højere grad blev betragtet som en samtale end et reelt møde. Udover at tale om selve kampens forløb, så var der også enighed om, at sæsonen forsat er lang og at der er masser af muligheder for at indhente de fire point, som forskellen i øjeblikket lyder på.

Avisen fortæller yderligere, at Xavi da også stod i døren til omklædningsrummet og gav spillerne opløftende kommentarer om ikke at tage nederlaget for tungt og at man vil komme stærkt tilbage. Cheftræneren gik ikke ind i omklædningsrummet, men lod spillerne bearbejde skuffelsen og frustrationerne i fællesskab, men der er ingen tvivl om, at Xavi vil adressere spillerne og nederlaget i de kommende dage.

Den spanske liga består af i alt 38 runder, og lørdagens nederlag til Real Madrid var i den 11. spillerunde, hvorfor der altså forsat resterer 27 runder og 81 point at spille om.

.:FORSIDE:.