fbpx

Xavi: 'Vi kan stadig nå at vinde ligaen'

FCBARCELONA.DK - 07.03.24

 


Xavi holdt torsdag eftermiddag pressemøde forud for fredagens hjemmekamp i den spanske liga mod Mallorca. Her slog Barca-træneren fast, at man stadig tror på at kunne vinde ligatitlen i denne sæson.

Læs Xavis udtalelser fra pressemødet herunder:

Kampen:
'Først må vi lykønske Mallorca. De er i pokalfinalen og Aguirre må siges at få det bedste ud af sine hold. Det er en solid og stærk trup, der ved præcis, hvad de gør. De bliver en svær og defensiv modstander, der kommer med selvtillid. Men vi spiller på hjemmebane og håber på at spille godt og få de tre point'.

Pedri:
'Jeg synes, at vi har gjort et fejlfrit arbejde med ham og med vores andre spillere hvad angår forbyggelse af skader. Heldigvis er skaden mindre end frygtet. Vi skal være opmærksomme, så det ikke sker igen. Han er ikke den første, der i starten af sin karriere har flere skader. Måske føler han meget pres i en så ung alder'.

Præstationer:
'Der kan være en verden mellem de ting vi siger og ønsker, og så hvad der sker på banen. Vi har alle muligheder for at spille godt og gøre det godt, men det handler om at gøre det godt på banen, hvilket er det svære. Getafe-kampen er et eksempel på det'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Luis Enrique som ny Barca-træner?:
'Jeg vil ikke tale om mulige trænere til næste sæson. Vi står over for en vigtig kamp for at holde trit med Real Madrid og Girona'.

Napoli i næste uge:
'Det er klart, at jeg vil foretage nogle ændringer i forhold til den sidste kamp. Jeg tænker dog ikke på kampen mod Napoli, men udelukkende på spillernes træthed og hvor meget de har spillet. Det gælder om at have alle til rådighed i sæsonens afslutning'.

Tre år med Laporta som præsident:
'Jeg vil ikke kritisere nogen, men Laporta overtog klubben i en økonomisk og klubmæssig kompliceret situation. Han er den rette person til at løfte klubben og han er efter min mening den bedste præsident i klubbens historie. Han er kompetent, en leder og hvis nogen kan få klubben på rette spor, så er det Laporta'.

Vitor Roque:
'Han konkurrerer med Lewandowski og alle andre på holdet. Det er ikke nemt. Han kan hjælpe os, og hvis han fortjener det, vil han spille og deltage'.

La Liga:
'La Liga er stadig ikke afgjort og vi giver ikke op. Vi vil kæmpe indtil det sidste og vi er overbeviste om, at vi stadig kan nå at vinde ligaen. Nu skal vi starte med at lægge pres på Girona og Real Madrid med en sejr i morgen'.

Ter Stegens 400 kampe for Barca:
'Sammen med Víctor Valdés er Ter Stegen den bedste målmand i Barcas historie. Han har personlighed, tør tage chancer, er en fremragende kaptajn og en ægte leder'.

// Xavi // Mallorca
.:FORSIDE:.