fbpx
Annonce

AC: 'Jeg vil gerne prøve at spille på midtbanen'

FCBARCELONA.DK - 13.10.23

// Andreas Christensen

Andreas Christensen har været nævnt som en mulighed på Barcas defensive midtbane og står det til danskeren selv, er han klar til at prøve den nye udfordring. Det fortæller han i et interview med TV2.

TV2 Sport har fanget Andreas Christensen i den danske landsholdslejr til en snak om hans rolle i FC Barcelona, hvor det bliver til masser af spilletid. På det seneste har AC været nævnt som en mulighed på midtbanen og det er han klar til.

Artiklen fortsætter under annoncen


'De har ikke spurgt mig endnu, men jeg tænker egentlig, at det kunne være meget sjovt. Vi har haft nogle skader, og jeg tror egentlig, det vil være okay. Jeg har prøvet det før, så det vil ikke være helt nyt, men jeg er ikke blevet spurgt endnu. Jeg vil gerne prøve det et par gange og give det chancen for at se, hvordan det er' siger Andreas Christensen.

Danskeren har været på banen i langt de fleste kampe, men ikke i nøglekampen mod FC Porto og det undre han sig over, for han følte ikke behov for en pause. 'Champions League-kampen kan jeg ikke forklare. Jeg ville gerne have spillet. Det var kun kampen mod Mallorca, at jeg tænkte, at det havde jeg brug for, fordi jeg havde så mange småskader. Den var rar, men siden jeg har været fit, har jeg gerne villet spille, så det var frustrerende' kommer det fra ham.

Nu venter der to landskampe for AC, hvorefter han vender tilbage til Barcelona. Her hedder første opgave Athletic Club Bilbao hjemme på Estadi Olímpic Lluis Companys om lidt over en uge.



.:FORSIDE:.