fbpx
Annonce

Araujo: 'Man må ikke begå sådan en fejl'

FCBARCELONA.DK - 30.12.20

© Getty Images
// Eibar // Ronald Araujo

Ronald Araujo gemte sig ikke efter 1-1 kampen mod Eibar, hvor han var direkte skyld i, at baskerne ufortjent kom foran. Han erkendte sin store fejl og ærgrede sig over, at det ikke lykkedes at hente de tre point.

'Ærgerligt at vi ikke kunne få de tre point, for de var meget vigtige. Det er virkelig skidt af os og det må ikke ske, men vi må tro på os selv og rejse os' indledte han.

'Det handler om koncentration. Man må ikke begå en fejl som den jeg begik. Jeg påtager mig ansvaret. Vi må være stærke og arbejde hårdt, så er jeg sikker på at resultaterne kommer' sagde han om situationen ved 0-1 målet.

'Det var en hurtig aktion, hvor jeg ikke så at deres angriber var så tæt på og han fangede mig. Vi står højt på banen og at miste sådan en bold er farligt, men den risiko er vi klar til at tage. Det mål var et hårdt slag' fortsatte han.

Han blev spurgt om mulighederne for et mesterskab er forduftet. 'Vi kan godt kæmpe med om ligaen, men vi ville gerne have haft de tre point i aften. Vi er Barca og der mangler meget, og i fodbold kan alt ske' var hans svar.

.:FORSIDE:.