fbpx
Annonce

Avis: Ajax blander sig i kampen om Sergiño Dest

Peter Vyff - 18.04.24

// Sergiño Dest

Barca skal til sommer forsøge at finde købere til en række overskudsspillere, deriblandt Sergiño Dest. Amerikaneren forventes med stor sandsynlighed at skifte til PSV Eindhoven, men nu nævnes også Ajax som en mulighed.

Sergiño Dests skifte til Barca blev aldrig succesfuldt, og efter par skuffende sæsoner endte han med at blive udlejet til AC Milan. Italienerne ønskede dog ikke at beholde forsvarsspilleren, og han blev derfor endnu engang lånt ud før denne sæson, denne gang til PSV Eindhoven.

Artiklen fortsætter under annoncen


Amerikaneren har i Holland formået at få kickstartet karrieren igen, hvor han har været fast mand på det hold, der ser ud til at blive mestre Æresdivisionen. Den 23-årige Dest har også gjort god figur i Champions League, hvor PSV nåede helt til ottendedelsfinalen, hvor Dortmund dog viste sig for stærke.

Dests præstationer har også fået PSV til at ønske at beholde ham på en permanent kontrakt, da man med lejeaftalen også sikrede sig en købsklausul på 10 mio. euro. Der har dog været tvivl om, hvorvidt hollænderne kunne finde på at afslå muligheden for istedet at søge en billigere pris på forsvarsspilleren.

Men ifølge sportsmediet ESPN kan PSV blive nødt til at betale den fulde pris for Dest, hvis de skal være sikre på at have ham på holdkortet til næste sæson. Ajax Amsterdam er angiveligt også interesserede i amerikaneren, der netop solgte ham til Barca i 2020.

Den 23-årige Dest har derfor et godt navn hos de hollandske giganter, der skal forsøge at rejse sig efter en særdeles skuffende sæson. Interessen er godt nyt for Barca, der med en krig om højre backen, kan se frem til at få den ønskede pris for ham.

Udover Dest, forventes også Clément Lenglet, Eríc Garcia og Ansu Fati solgt og det er et godt skridt på vejen til at nå det ønskede mål om en indtægt på mindst 100 mio. euro fra spillersalg.

dest18F

.:FORSIDE:.