fbpx

PSV håber at sænke prisen på Sergiño Dest

Peter Vyff - 01.12.23

// Sergiño Dest

Sergiño Dest har gjort det godt siden låneskiftet til PSV Eindhoven i sommer. Hollænderne ønsker derfor angiveligt også at beholde forsvarsspilleren, selvom de ikke skulle være klar til opfylde hans købsklausul.

Barca sendte før denne sæson Sergiño Dest tilbage til Holland, hvor han tidligere har optrådt for Ajax Amsterdam. Landsholdsspilleren blev sendt til PSV Eindhoven på en sæsonlang lejekontrakt, hvor han samtidig blev udstyret med en købsklausul på 10 mio. euro.

Artiklen fortsætter under annoncen


Amerikaneren fandt hurtigt vej til startopstillingen under Peter Bosz, der ofte har været ude og rose den teknisk dygtige højre back. Det er samtidig også blevet til hele 15 kampe i denne sæson for den 23-årige Dest, der også har budt ind med to assists undervejs.

Hollænderne har derfor ifølge avisen Sport besluttet sig for at gøre amerikanerens skifte permanent, dog har de eftersigende ikke tænkt sig at indfri forsvarsspillerens købsoption. PSV håber istedet på at genforhandle aftalen med Barca, og dermed sænke prisen på Dest.

Catalanerne har dog ingen intentioner om at sætte sig ved forhandlingsbordet, da landsholdsbacken har præsteret på så højt et niveau, at ledelsen ikke føler det bliver svært at få ham solgt andetsteds. Hollænderne har samtidig også sikret sig kvalifikation til næste runde i Champions League, og derfor mener Barca også at der burde være penge nok til at opfylde den allerede gældende aftale. 

.:FORSIDE:.