fbpx
Annonce

Avis: Arsenal er interesseret i João Cancelo

Markus Johannessen - 26.03.24

// Joao Cancelo

Alt imens Barca ihærdigt forsøger at forlænge Joao Cancelos lejeophold i klubben i en yderligere sæson, rapporteres det nu, at Londonklubben Arsenal har meldt sig på banen som mulig bejler til portugiserens underskrift. 

Sommerens transfervindue nærmer sig og Barcas ledelse knokler på for at sammensætte en komplet trup til den kommende sæson. Et af de uafsluttede emner er João Cancelo, som har bevist sit værd i Barca-trøjen og som forventes at blive i klubben, hvis Laporta og co. kan få kabalen til at gå op.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barcas vanskelige økonomiske situation komplicerer en permanent overgang fra Manchester City, men der arbejdes for nuværende på at forlænge Cancelos lejeaftale. Ifølge den catalanske avis Sport, er der dog kommet konkurrence fra den engelske hovedstad. 

Dette bakkes op af den engelske avis The Sun, som melder, at Arsenal har et godt øje til den portugisiske forsvarsspiller og at de vil hente ham på en direkte transfer, hvis de kan nå til enighed med Manchester City om prisen.

Hvis João Cancelo vender tilbage til Premier League, er der ikke stor sandsynlighed for, at det bliver hos Manchester City mens Guardiola er ved roret. Det er dog ikke utænkeligt, at den 29-årige kantspiller ville være fristet af at tilslutte sig en konkurrent, som lige nu presser Manchester-klubben i toppen af tabellen. Dog har Cancelo selv givet udtryk for, at han trives i Barca, men hans kontinuitet afhænger fortsat af catalanernes økonomi, der efterlader dem med begrænsede muligheder på transfermarkedet.

cancelo39F

.:FORSIDE:.