fbpx
Annonce

Avis: Barca vil fremskynde beslutning om ny træner

Markus Johannessen - 17.04.24

 


Barcas exit af Champions League vil angiveligt fremskynde planlægningen for næste sæson, hvor ledelsen skal finde ud af, hvem der skal stå i spidsen for holdet. Der kan allerede blive besluttet efter El Clásico på søndag.

Ingen i klubben havde forventet dette nederlag og ifølge den catalanske avis Sport, har tirsdagens nedtur på hjemmebane resulteret i, at bestyrelsen og den spoirtslige ledelse agter at træffe en beslutning i denne uge, hvad angår trænerbænken for 24/25-sæsonen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Klubben vil kæmpe for La Liga-titlen til det sidste, men er klar over, at der skal fokuseres på næste sæson. Ledelsen havde håbet på succes i Champions League, der kunne overbevise alle om, at Xavi er den rette mand bag roret, men sådan gik det ikke. Laporta er stadig overbevist om, at Xavi er den ideelle cheftræner for fremtiden, men Xavi er angiveligt ikke selv åben for at fortsætte. 

Det meldes også, at Rafa Márquez har vundet terræn som kandidat til cheftræner-positionen og at den resterende ledelse internt foretrækker, at den nuværende Barca Atlètic-træner tager over. 

Elimineringen fra Champions League har været et sportsligt, økonomisk og især følelsesmæssigt slag for catalanerne og uanset hvordan søndagens El Clásico udspiller sig, vil Laporta og den sportslige ledelse træffe en beslutning herefter, med fokus på fremtiden for klubben. 

Ifølge Sport, vil næste sæsons cheftræner blive offentliggjort allerede i løbet af april eller maj, for at man hurtigst muligt kan begynde at forme truppen til det kommende år.

xavi141F

 

// Xavi
.:FORSIDE:.