fbpx
Annonce

Christensen og Araújo ventes på banen lørdag

Simon Arun Vrábel - 26.01.24

 


Efter det skuffende exit fra Copa del Rey-kvartfinalen, blev der talt om skadesproblemer for Andreas Christensen og Ronald Araújo dagen efter nederlaget, men nu forlyder det, at ingen af de to spillere faktisk er skadet.

Med skaderne til Andreas Christensen, Ronald Araújo og Alejandro Balde i pokalnederlaget til Athletic Club Bilbao, efterlod det Xavi med kun to ud af syv forsvarsspillere. Den seneste historie fra de catalanske medier går dog på, at både Christensen og Araújo forventes at spille, når Villareal lægger vejen forbi Montjuïc lørdag aften.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er avisen Sport, som fortæller, at udskiftningen af Christensen allerede var aftalt på forhånd. Angiveligt var det hele tiden planen, at lade danskeren spille 70 minutter, og selvom ’AC’ modtog behandling efter kampen, så er der angiveligt ikke tale om noget alvorligt med han lægmuskel.

Det samme er gældende for Ronald Araújo, som ellers selv udtalte, at han havde problemer med sit knæ. Forsvarsspillerens smerter skulle altså ikke forhindre ham i at spille lørdagens ligakamp på hjemmebane imod Villarreal, og hvis det er tilfældet, er det godt nyt for både Xavi og resten af holdet.

Avisens historie bygges op af, at Barca ikke selv har meldt noget ud omkring de såkaldte skader til Araújo og Christensen. Alejandro Balde, som også blev skadet under pokalkampen, er der heller ikke kommet nogen officiel melding på, men det er angiveligt fordi, lægestaben har brug for at undersøge forsvarsspilleren yderligere, inden man kommer med nogen udmelding.

Kampen imod Villarreal spilles lørdag aften kl. 19.30, og den vises på TV2 Sport X.



// Andreas Christensen // Ronald Araujo
.:FORSIDE:.