fbpx

Avis: Inter-træner fortsat opsat på at hente Kessié

Peter Vyff - 19.12.22

// Franck Kessié

topbar2221

Franck Kessíe har ikke haft det let, siden han ankom til Camp Nou før sæsonen. Landsholdsspilleren er derfor blevet sat i forbindelse med et returskifte til Italien, hvor Inter angiveligt står klar til at tage imod playmakeren.

Barca-fans så det som en markant forstærkning, da ledelsen formåede at hente Franck Kessié transferfrit til Camp Nou. Den tidligere AC Milan-spiller har dog ikke formået at bide sig fast i startopstillingen, hvilket især skyldes en række skadesproblemer, der har holdt ham ude i efteråret.

Den 25-årige Kessié har ellers fået chancen fra start i flere kampe under Xavi, som dog i de fleste tilfælde har benyttet sig af sin faste midtbane-konstellation bestående af Sergio Busquets og Pedri, samt Frenkie de Jong eller Gavi. Ivorianeren har derfor langt til fast spilletid hos Barca, og derfor har flere medier spekuleret i et skifte tilbage til Italien, hvor både AC Milan og Inter skulle være interesserede.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sidstnævnte skulle dog ifølge avisen Corriere dello Sport føre kapløbet om landsholdsspilleren, og det skyldes især Inter-træneren Simone Inzaghi, som er opsat på at hente Kessié til Milano. Inter befinder sig i øjeblikket på en femteplads i Serie A, og italieneren føler sig angiveligt sikker på at Barca-spilleren kan hjælpe holdet til en højere placering i tabellen.

Inter ønsker derfor både at hente Kessié på en låneaftale eller en permanent transfer, og det hele kommer eftersigende an på beslutningen, der træffes på Camp Nou. Barca døjer stadig med store økonomiske problemet, hvilket kan afblødes med et stort salg, dog har ledelsen intet ønske om at svække holdet midt i sæsonen, da chancerne for at hente en erstatning er minimal.

Kessié ønsker angiveligt heller ikke at forlade Barca, da han ønsker at blive og kæmpe for sin plads i startopstillingen. Så på trods af den høje interesse fra Inter, så lader det fortsat til at ivorianeren er at finde på Camp Nou sæsonen ud.

.:FORSIDE:.