fbpx

Avis: Tottenham overvejer Raphinha til januar

FCBARCELONA.DK - 20.11.23

// Raphinha

Spekulationerne om Raphinhas fremtid i Barca stiger i takt med at spilletiden falder. Nu er der forlydender om, at Tottenham overvejer at byde på den brasilianske angriber, når januars transfervindue åbner.

Raphinha er røget noget ud i periferien af Xavis mandskab, for brasilianeren spiller slet ikke den hovedrolle som mange havde tilsagt ham, efter at Ousmane Dembélé skiftede til PSG i sommer.

Derfor kan det ikke afvises, at Barca er klar til lytte på tilbud og måske de ikke skal vente længe, inden at der kommer en forespørgsel fra Tottenham. Det skriver avisen Sport.

Artiklen fortsætter under annoncen


London-klubben havde ellers Ivan Toney i kikkerten, men nu tyder meget på en forlængelse med Brentford. Derfor skal der findes et alternativ og her skulle Raphinha være et varmt emne.

Tottenham øjner angiveligt muligheden for en god aftale til januar, når Rapnhinha tydeligvis ikke for alvor indgår i Xavis planer. Der har tidligere været forlydender om, at Barca har prissat angriberen til 70 mio. euro, men buddet fra Tottenham ventes kun at ligge på det halve.

Trods den store prisforskel kan det ikke afvises, at Barca vil tale videre med Tottenham, for et salg af Raphinha vil ikke bare skabe plads til Vitor Roque i truppen, men også en yderligere forstærkning, hvis Xavi finder det nødvendigt..:FORSIDE:.