fbpx

Flere spillerreaktioner efter sejren over Porto

Peter Vyff - 29.11.23

// Joao Felix // Raphinha // Jules Koundé

Sejren over Porto skabte en massiv eufori i Barcas omklædningsrum, der kunne glæde sig over den videre kvalifikation i Champions League. Det var derfor en gruppe lykkelige spillere, der efter kampen mødte pressen.

Barca spillede sig i går videre i Champions League, efter en fantastisk kamp mod Porto, der endte 2-1 til hjemmeholdet. Catalanerne undgik dermed at havne i Europa League for tredje år i streg, og udover på det sportslige plan, har resultatet også haft positiv indvirkning på Barcas økonomi.

Spillerne var derfor ekstremt glade og lettede, da de efter mødte frem i mixed zone, hvor João Félix, Jules Koudé og Raphinha bød ind med kommentarer.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


João Félix:
'Jeg fik scoret, og mit mål var vigtigt for holdet. Jeg prøver altid at yde mit bedste, og gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe holdet. Men det er også muligt at hjælpe uden at score mål, og så længe jeg er her, vil jeg forsvare Barca til det sidste'.

Jules Koundé:
'Vi har spillet flere dårlige kampe, og der var et stort pres på os før kampen, men vi forsøger altid at holde fokus og motivere os selv, og det var det, der fik os til at vinde i dag. Det var en svær og åben kamp, men i sidste ende føler jeg, at det var fortjent, især med de chancer vi forspildte'.

'Xavi er en træner, der får det bedste ud af dig, og giver dig en masse selvtillid og ro i sindet. Vi er meget glade for det arbejde han udfører, og nu skifter vi i fællesskab fokus til La Liga, med to svære kampe forude mod Atlético Madrid og Girona'.

Raphinha:
'Barca er en stor klub, og der er altid pres på os. Vores fans er vant til at vi vinder, og det skal vi huske på, men nogle gange er det bare svært. Vi vil også gerne vinde, og vi gør altid vores bedste, og i sidste ende tror jeg på at presset er godt for os'.

'Jeg spillede ikke en god offensiv kamp. Jeg tabte mange bolde, men jeg viste min styrke i det defensive. Jeg forsøger altid at hjælpe holdet, og det tror jeg publikum forstod. Men selvfølgelig kan jeg ikke vente med at score mit første mål i Champions League'..:FORSIDE:.