fbpx
Annonce

Avis: Tyrkiske klubber vil have fingerene i Peña

Simon Arun Vrábel - 16.03.23

// Iñaki Peña

Iñaki Peña har kontraktudløb til sommer og i øjeblikket arbejder klubben på at forlænge målmandens kontrakt men den sportslige ledelse får dog kamp til stregen fra flere tyrkiske klubber som vil hente den kontraktfrie målmand til sommer.

Iñaki Peña har kontraktudløb til sommer og selvom han har status af at være andenmålmand i Barca så er han alligevel yderst eftertragtet. Især de tyrkiske storklubber, heriblandt Galatasaray, som Peña tidligere har været udlånt til, udviser reel interesse.

24-årige Iñaki Peña har haft svært ved at komme til spilletid i Barca, hvor Marc-André ter Stegen er holdets ubestridte førstemålmand og i denne sæson har slået den ene rekord efter den anden. Den manglende spilletid til Peña gør, at han tøver med at forlænge sin kontrakt, som udløber til sommer og det har tiltrukket opmærksomhed især fra Tyrkiet, hvor Peña i sidste sæson slog sit navn fast med syvtommersøm.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den unge målmand var nemlig på leje hos Galatasaray, som er én af de klubber, som udviser meget seriøs interesse for den spanske målmand. Det er avisen Mundo Deportivo, som fortæller, at de to primære bejlere er Galatasaray og Fenerbahce, og begge klubber ser altså en god mulighed for at hente Peña helt gratis til sommer.

Den sportslige ledelse er dog glade for at have Peña i truppen og Xavi skulle angiveligt have givet udtryk for, at han vil have en erfaren målmand som afløser for Ter Stegen, når tyskerens tid på Camp Nou slutter. Her passer Peña perfekt ind. Alternativet til Peña er Arnau Tenas og ifølge Xavi er han ikke erfaren nok. Derfor ønsker klubben at holde på Peña således, at man ikke skal ud på markedet og købe en ny målmand i en tid hvor pengene er små.

I sidste ende er det hele op til Peña og hans primære mål skulle være kontinuerlig spilletid. I Barca har han kun spillet tre kampe i denne sæson og akkumuleret 300 minutter og der er intet som tyder på, at han kan forvente mere spilletid i de kommende år.

.:FORSIDE:.