fbpx
Annonce

Avis: Vidal har aftalt personlige vilkår med Inter

Magnus Wind - 02.09.20

// Vidal


Ifølge avisen La Gazzetta dello Sport er Arturo Vidal blevet enig med Inter Milan omkring de personlige vilkår for en kontrakt. Dermed mangler den italienske klub og Barca, at blive enige om en transfersum. 

Det ligner efterhånden, at Arturo Vidal er en færdig mand i blaugrana-trøjen. Ronald Koeman ser ikke midtbanespilleren som en del af det fremtidige Barca-hold, og nu går rygterne på, at Vidal er blevet enig med Inter Milan omkring en kontrakt. Det skriver den italienske avis La Gazzetta dello Sport. 

Forleden meldte den chilenske avis La Cuarta ellers, at Vidal foretrak et skifte til Juventus. Nu ser det dog ud til, at det bliver konkurrenterne fra Inter Milan, som løber med midtbanespillerens underskrift. Vidal står til at få en to-årig kontrakt, hvor han tjener omkring seks mio. euro om året. 

Midtbanespillerens repræsentanter skal nu mødes med Barca, for at få Vidal løst fra sin nuværende kontrakt. Catalanerne ønsker dog ikke at lade spilleren gå på en fri transfer, så det forventes, at Inter Milan skal betale en mindre overgangssum. Vidal har spillet i Barca siden 2018, hvor det i alt er blevet til 96 kampe. Her har han bidraget med 11 mål og ti assists.

.:FORSIDE:.