fbpx

Barca afviser rygter om den kommende udebanetrøje

FCBARCELONA.DK - 09.01.24

// Trøjer

Forleden blev der på diverse medier afsløret billeder af hvad der angiveligt bliver Barcas udebanetrøje næste sæson. Noget besynderligt udsendte Barca dog mandag aften en pressemeddelelse, hvor man afviser at have godkendt designet.

Det var i weekenden blandt andet det normalt særdeles velinformerede medie Footy Headlines, som kunne offentliggøre billeder af Barcas kommende udebanetrøje. Ifølge billederne bliver trøjen sort med de blå og røde blaugrana-farver på ærmer, krave og rundt om både Barca-logoet og Nike-logoet. Hovedsponsoreren Spotify kommer til at pryde fronten i den røde grana-farve, mens der også i siderne er mønsker med blå og røde farver.

Der skulle dog kun gå kort tid før Barca noget utraditionelt udsendte en officiel pressemeddelelse, hvor man afviste rygterne om den nye udebanetrøje:

'FC Barcelona ønsker at afvise de oplysninger, der er dukket op i dagens presse angående et påstået design af den udebanetrøje for sæsonen 2024-25. Klubben benægter, at man har bestilt eller godkendt dette design, som fejlagtigt bliver offentliggjort på sociale medier, i trykte medier og på internettet' skriver Barca.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det har vakt en hel del undren, at Barca har set sig nødsaget til på officiel vis at afvise de billeder, som menes at afsløre den kommende udebanetrøje. Der kan være flere årsager til udmeldingen - en af dem er selvfølgelig, at Footy Headlines tager helt fejl, hvilket dog må betegnes som lettere usandsynligt, da de normalt rammer rigtigt.

De nye billeder af udebanetrøjen er blevet taget særdeles godt imod hos de catalanske Barca-tilhængere og derfor kunne en anden årsag være, at Barca er bange for, at det lækkede design vil ødelægge salget af de nuværende trøjer, hvor mange fans måske vil droppe den hvide udebanetrøje for i stedet at vente på den sorte.

En sidste årsag, som der i de catalanske medier bliver spekuleret i, er rygterne om utilfredshed hos Barca med aftalen med Nike. Her er tøjmærker som Adidas, New Balance og Puma blev meldt interesserede i at overtage sponsoratet hurtigt muligt, og hvis Barca forhandler med disse firmaer kan man have en interesse i at understrege, at intet endnu ligger fast for næste sæson.

Det bliver derfor nu for alvor spændende at se, hvordan udebanetrøjen for næste sæson kommer til at se ud og hvem der får ret. Der vil helt sikkert blive afsløret mere information og nye billeder i løbet af de kommende måneder.

.:FORSIDE:.