fbpx

Afsløring: Her er Barcas kommende tredjetrøje

Simon Arun Vrábel - 20.02.24

 


Normalt pålidelige Footy Headlines kunne mandag afsløre Barca tredjetrøje for næste sæson, og her skulle der blive tale om et revolutionerende design, hvor Nikes logo kommer i fokus på en anderledes neongrøn trøje.

Som det næsten er kutymen hver eneste sæson, lækkes der i løbet af den igangværende sæson billeder af næste sæsons trøjer, og nu kan Footy Headlines, som har for vane at ramme plet når de afslører næste sæsons trøjer, fremvise billeder af tredjetrøjen for sæsonen 2024/2025.

Trøjerne for næste sæson skaber især opmærksomhed fordi der forsat går massive rygter om, at Barca er på vej ud af aftalen med Nike. Det betyder, at trøjerne måske slet ikke bliver produceret, eller at det måske bliver de sidste Nike/Barca-trøjer, som man får at se i mange år. Det kan dog også ske, at samarbejdet forsætter.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge Footy Headlines bliver der tale om en neongrøn tredjetrøje, hvor både Barca-logoet, Spotify og Nike logoerne får farven ”Old Royal Blue”. Samtidig kommer Nike-logoet yderligere i fokus, da det kommer til at stå på højkant. Årsagen skulle være, at Nike ønsker at markere deres evne til at tænke ud ad boksen.

Der er da også tale om et anderledes design, hvor den blå farve placeres på en neongrøn trøje med en farve som kaldes ”volt”. Dertil kommer et bagvedliggende hvidt mønster. Footy Headlines har produceret to billeder, hvor det ene har en blå-rød krave om halsen, imens det andet billede kun er blåt.

Imens Footy Headlines normalt er ret præcise i deres informationer, må man vente til den officielle offentliggørelse af trøjerne for at se alle detaljerne.

// Trøjer
.:FORSIDE:.