fbpx

Barca bekræfter Eric Garcías lårskade

FCBARCELONA.DK - 30.10.22

// Valencia // Eric Garcia

Eric García måtte forlade banen kort før pausen, da Barca i går mødte Valencia på Mestalla, hvor catalanerne hentede en vigtig 0-1 sejr. Nu har klubbens lægestab bekræftet, at forsvarsspilleren har pådraget sig en lårskade.

Der manglede kun få minutter af første halvleg, da Eric García pludselig måtte forlade banen og lade sig erstatte af Marcos Alonso. Ved første øjekast kunne man ikke se at García havde problemer, men ude på udskftningsbænken tog han sig til venstre inderlår.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Nu har Barca officielt bekræftet, at der er tale om en lårskade og at Eric García skal gennem nogle yderligere undersøgelser, der skal klarlægge skadens omfang. På sit pressemøde i går udtalte Xavi, at der sandsynligvis ikke er tale om noget alvorligt.

Det er dog meget sandsynligt, at Koundé som mininum står over i tirsdagens komplet ubetydelige kampen mod Viktoris Plzen, hvor der intet er at spille om. Der er derimod et håb om, at franskmanden kan være med, når Barca om en uge tager imod Almería hjemme på Spotify Camp Nou.

.:FORSIDE:.