fbpx

Barca er bekymrede for landsholdsspillernes fysik

Anders Lang Jensen - 08.09.24

 


Sæsonens første landsholdsperiode er over os, og i alt er ni spillere fra Barcas førstehold udtaget til deres respektive landshold. Det giver mange kampe på få uger allerede fra sæsonens indledning, og det giver panderynker i det catalanske.

Pedri, Dani Olmo, Lamine Yamal, Ferran Torres, Robert Lewandowski, Jules Kounde, Marc-André ter Stegen, Pau Cubarsi og Pablo Torre er i aktion, hvoraf de to sidstnævnte er på U21-landsholdet for Spanien.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er naturligvis godt nyt, at flere spillere er landsholdsaktuelle, men det har også givet anledning til bekymringer omkring deres fysiske situation for Barcas trænerstab og ledelse. Det skriver avisen Sport.

Spilletid i de landskampe, der ligger i denne aktuelle landsholdsperiode, betyder nemlig, at spillerne potentielt vil være i aktion på grønsværen i hele 11 kampe fordelt på kun syv uger fra sæsonstarten i august til udgangen af denne september måned.

Der er nemlig tale om vigtige spillere for Hansi Flicks Barca-mandskab, der er i gang med landsholdsminutter i den nuværende landsholdspause. Truppen er i forvejen skadesplaget, og derfor krydser man i det catalanske fingre for, at der ikke kommer mere skadesuheld.

olmo14

.:FORSIDE:.