fbpx

Barca møder Manchester City i første testkamp i nat

FCBARCELONA.DK - 30.07.24

 


Blot to dage efter ankomsten til USA, skal Barca ud i den første af tre testkampe på turen. Her gælder det Manchester City, der er længere i sæsonforberedelserne og derfor ligner det en svær opgave i Hansi Flicks første kamp.

Det er natten mellem tirsdag og onsdag dansk tid, at Barca og Manchester City mødes på Camping World Stadium i Orlando. Her kommer Hansi Flick til at lede holdet for første gang i en reel testkamp. Barca mødte ganske vist catalanske Olot forleden i en lukket træningskamp, men her var der reelt mere tale om træning, hvor der blev taget meget hensyn til hinanden.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Manchester City ligner en rigtig svær modstander, for englænderne har allerede spillet deres første træningskamp i USA, da de midt på ugen tabte med 2-3 til AC Milan, som Barca skal møde senere på turen.

Det bliver ikke nemmere af, at Hansi Flick skal havde gennemført sine nye ideer med holdet, mens Pep Guardiola kan bygge videre på sit flotte arbejde gennem flere sæsoner.

Begge mandskader mangler flere væsentlige spillere på grund af EM og Copa América, så det bliver i et vist omfang de unge talenter der får muligheden for at vise sig frem.

Kampen fløjtes i gang kl. 01.00 dansk tid og her på fcbarcelona.dk har vi et referat klar fra kampen onsdag morgen sammen med de første kommentarer efter opgøret.

flick8F

// USA // Manchester City
.:FORSIDE:.