fbpx
Annonce

Barca skal vinde i aften for at beholde førstepladsen

FCBARCELONA.DK - 09.10.22

// La Liga // Celta

Barca måtte sent i går aftes afgive førstepladsen i La Liga til Real Madrid, i hvert fald midlertidigt. De hvide vandt over Getafe og det betyder at Barca skal bruge alle tre point i aften mod Celta, hvis de vil have førstepladsen tilbage.

Der hviler et massivt pres på Barca i øjeblikket. I aften handler det om at beholde førstepladsen i ligaen, onsdag kommer den altafgørende kamp mod Inter i Champions League, hvorefter Real Madrid venter i El Clásico på Santiago Bernabeu og en uge.

Artiklen fortsætter under annoncen


For en uge tog Barca førstepladsen i ligaen med sejren over Mallorca, efter at Real Madrid uventet måtte nøjes med det ene point mod Osasuna. Nu er Madrid så tilbage på førstepladsen, efter at de sent lørdag aften besejrede Getafe med 0-1 på en tidlig scoring af Militao.

Derfor er der ikke så meget at diskutere for Xavi og hans spillere i aften. De skal rette fuld fokus på Celta og hverken have tankerne på Inter eller El Clásico. Det vil være en stor skuffelse at afgive førstepladsen allerede efter en uge, så kravet er tre point i aften.

Kampen mod Celta på Spotify Camp Nou fløjtes i gang kl. 21.00 og den vises på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.