fbpx

Barca tager ingen chancer med Ronald Araujo

FCBARCELONA.DK - 18.12.22

// Ronald Araujo

topbar2221

Selvom Ronald Araujo har været tilbage i Barcelona en uges tid, har man endnu ikke set ham træne med holdkammeraterne. Det vidner om, at det ville have være risikabelt at sende ham i aktion ved VM, som det elles var planen.

Araujo var heller ikke at finde på træningsbanen, da de tilstedeværende holdkammerater trænede i går under ledelse af Xavi. Spilleren fra Uruguay trænede endnu en gang helt for sig selv og det er tydeligt, at der ikke tages nogle chancer i hans genoptræning.

Artiklen fortsætter under annoncen


Noget tyder derfor på, at Araujo ikke var helt så klar som han burde være, da der var tale om, at han skulle i aktion for Uruguay ved VM-slutrunden i Qatar. Han kunne ikke spille med i de tre gruppekampe, men planen var at sende ham i aktion i en eventuel ottendedelsfinalen, noget som Aruajo senere selv har bekræftet.

Så langt nåede Araujo ikke, for Uruguay nåede ikke videre fra gruppespillet. Var Uruguay kommet til ottendelsfinalen, skule de have spillet den 5. december, altså for næsten to uger siden. Det virker noget risikabelt med tanke på, at han slet ikke træner med hjemme i Barcelona endnu.

Dermed kunne der have været en risiko for, at Araujos lårskade var brudt op igen og derfor er Xavi nok ikke utilfreds med, at Uruguay måtte forlade slutrunden så tidligt..:FORSIDE:.