fbpx
Annonce

Top 5: Her er de hurtigste Barca-spillere

Simon Arun Vrábel - 04.11.23

// Ronald Araujo // Alejandro Balde

Barca har adskillige hurtige spillere i truppen og nu har catalanerne foretaget en test på træningsbanen for at finde ud af, hvem der er den hurtigste spillere på Xavis mandskab. Det er der kommet en spændende Top 5 ud af.

I denne sæson er Barcas førstehold en god blanding af unge talenter og erfarne og rutinerede aldrende spillere, men noget overraskende er det ikke de yngste spillere, som dominerer Top 5 over dem, som løber allerhurtigst på førsteholdet.

Det er almenkendt, at Barca er en af de topklubber, som bruger allermest teknologi i forbindelse med deres træning, og i dag kan man se spillerne træne med et tyndt sort apparat lige under deres brystkasse, som har til formål at måle flere forskellige ting. Apparatet har en indbygget GPS, så ud over at kunne måle spillernes hastighed, kan de også måle puls, hjerterytme og mange andre ting, som kan fortælle noget om en spillers form og sundhed.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er også dette apparat, som man ifølge radiostationen Catalunya Radio har brugt til at finde de fem hurtigste spillere på holdet. Ikke overraskende er Alejandro Balde nummer et på listen. Nummer to på listen er dog en større overraskelse, for her finder man 24-årige Ronald Araújo. Selvom det er overraskende, at Araújo er holdets næsthurtigste spiller, så skal man samtidig huske på, at han op til flere gange – med succes – har dækket Vinicius Jr. op i kampene imod Real Madrid.

Som nummer tre og fire på listen finder man først 23-årige Ferran Torres og dernæst den 26-årige brasilianer Raphinha. De to angribere er da også kendt for deres hurtighed, så det kommer ikke som den store overraskelse, at begge er at finde i Top 5. På femtepladsen finder man Jules Koundé.

Top 5 ser altså således ud:

1) Alejandro Balde
2) Ronald Araújo
3) Ferran Torres
4) Raphinha
5) Jules Koundé

Catalunya Radio fortæller afslutningsvis, at de to hurtigste spillere i La Liga er Williams-brødrene fra Athletic Bilbao, og at deres topfart i sidste sæson blev mål til imponerende 35 km i timen.

.:FORSIDE:.