fbpx

Barcas angreb kraftigt svækket mod Granada

FCBARCELONA.DK - 10.02.24

// Granada

Med karantænen til Vitor Roque står Xavi med store udfordringer forud for søndagens hjemmekamp mod Granada. Udover Roque må han også undvære Torres, Félix og muligvis også Raphinha, så det er et svækket angreb han råder over.

Barca kæmpede hvad de kunne for at få omstødt Roques karantæne mod Granada, men kampen var forgæves. Derfor kan Xavi ikke råde over brasilianeren i søndagens hjemmekamp mod andalusiske Granada.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Fraværet af Roque kommer samtidig med at skader holder Ferran Torres og Joao Félix ude. Også Raphinha er skadesmeldt, men han har trænet med på det seneste og bliver muligvis klarmeldt til kampen, men det er langt fra sikkert. Skulle han blive klarmeldt, vil han næppe kunne spille 90 minutter og kampformen vil være lav efter en måneds fravær.

Det efterlader Xavi med Lewandowski og Yamal til forreste linje og derfor er det oplagt, at han endnu en gang på trække på andetholdet Barca Atlétic, hvor Marc Guiu nok står forrest i køen til spilletid.

Under alle omstændigheder er de mange fravær i angrebet en klar svækkelse af holdets offensive styrke, da Xavi reelt står med meget få alternativer..:FORSIDE:.