fbpx

Skuffelserne mod PSG og Madrid skal ud af kroppen

FCBARCELONA.DK - 29.04.24

 


Efter de store skuffelser mod PSG og Real Madrid, der både kostede deltagelsen i Champions League og reelt chancen for at genvinde mesterskabet, skal Barca i aften forsøge at finde takterne igen, når Valencia kommer forbi.

Tingene kunne have set meget anderledes ud, hvis Barca havde vundet over PSG, for så ville euforien stadig herske i klubben, også selvom det efterfølgende blev til nederlag mod Real Madrid. En plads i en semifinaleplads i Champions League ville have skabt forhåbninger om noget stort, men sådan blev det ikke.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu skal spillerne forsøge at få skuffelserne ud af kroppen, når Valencia i aften lægger vejen forbi Estadi Olímpic til ligaens 33. spillerunde. Her er der ikke råd til at smide point, for nu er målet at tage andenpladsen i ligatabellen og dermed sikre deltagelsen i næste sæsons spanske Supercup.

Skulle Barca smide point i aftenens kamp, vil det være et skidt udgangspunkt til næste weekends kamp, hvor Girona lægger græs til noget der kunne ligne et direkte opgør om netop andenpladsen, en position som Girona indtager inden aftenens kamp.

Derfor er der pres på Xavi og hans spillere i aften og spørgsmålet er om spillerne kan løfte sig efter den modgang, de har oplevet den seneste halvanden uge.

araujo77F

// Valencia
.:FORSIDE:.