fbpx

Xavi: 'Raphinha er disponibel til kampen i morgen'

FCBARCELONA.DK - 10.02.24

// Xavi // Granada

Xavi har holdt pressemøde forud for søndagens kamp mod Granada og her kunne han komme med den gode nyhed, at Raphinha er klar igen efter sin skade. Til gengæld får Oriol Romeu en pause.

'Granada har skiftet træner for nogle runder siden og deres defensiv er blevet bedre med Medina. De er aggressive i duellerne og vi forudser en kamp mod et defensivt Granada-mandskab, hvor det bliver svært at skabe noget. De har spillet kampe, hvor de fortjente meget mere, så vi får brug for tilhængernes varme, for at kunne fortsætte vores lille stime af positive resultater' indledte Xavi.

Her er nogle af de andre emner han kommenterede:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Bliver Raphinha klar til kampen?
'Han er disponibel til kampen i morgen. Han er kommet sig rigtig godt. Han er positiv og med samme dynamik som før skaden. Det ser sværere ud med Sergi Roberto, men han er klar ugen efter'.

Oriol Romeus situation:
'Man bliver berørt over at se hans engagement. Han har spillet mange kampe med småskavanker, hvor andre ville være stoppet, men han har set på holdets behov. I morgen står han over, så han er klar til vores næste kamp'.

Vitor Roques karantæne:
'Jeg vil ikke tale mere om dommerne. Jeg sagde min mening i sidste uge, så jeg vil ikke svare på det'.

Er det Sergi Robertos sidste sæson?
'Det ved jeg ikke. Jeg har anbefalet klubben at forlænge med ham, for han er en vigtig spiller for holdet, og god at have i omklædningsrummet og på banen. Han har altid hjulpet holdet meget, men det vil altid være en personlig beslutning, som vi så med Alba og Busquets'.

Ter Stegens betydning for holdet:
'Han er meget vigtig. Han er en afgørende spiller og en af vores anførere og en naturlig leder i truppen. Vi har brug for mange spillere som muligt og Ter Stegen og fundamental for holdet'.

Iñaki Peñas indsats i Ter Stegens fravær:
'Jeg har været meget tilfreds med Iñaki Peña, der har vist, at han er en målmand for Barca. Han har arbejdet godt'.

Gavis genoptræning fra knæskaden:
'Det går rigtig godt, bedre end man kunne forvente. Han gennemfører en genoptræning lige efter bogen'..:FORSIDE:.