fbpx
Annonce

Bliv skribent på fcbarcelona.dk

FCBARCELONA.DK - 11.08.19

Hvis du betragter dig selv som blandt Danmarks største Barca-fans og samtidig har gode skrivefærdigheder, så er du måske den person vi leder efter. Her på fcbarcelona.dk er vi nemlig på jagt efter et par nye skribenter til hjemmesiden.

fcbarcelona.dk har efterhånden udviklet sig til en af de største fodbold-sites i Danmark. Vi stiller skarpt på alt hvad der rør sig på og omkring Camp Nou, og formidler dette til de mange danske cules - 24 timer i døgnet - 365 dage om året.

Netop nu er vi på jagt efter et par skribenter til vores team, som har en stor passion for Barca og som samtidig har lyst til at bidrage med nyheder og artikler til hjemmesiden.

Vi leder efter et par skribenter, som kan bidrage med nyheder i løbet af ugen. Det er ikke noget krav, at man kan læse og forstå spansk, da brug af oversættelsesværktøjer som eksempelvis Google Translate også sagtens kan gå an.

Rent tidsmæssigt forventer vi, at vores skribenter kan bidrage med artikler flere gange i løbet af ugen. Det er derfor vigtigt, at du på forhånd vurderer, om du har tiden til rådighed.

Hvis jobbet som skribent på fcbarcelona.dk lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig. Send en email til skribent@fcbarcelona.dk, fortæl om dig selv og hvorfor du er den perfekte til jobbet. Du bedes samtidig vedlægge dit bud på en Barca-nyhed skrevet ud fra et aktuelt emne.

Har man tidligere sendt en ansøgning til os er man meget velkommen til at ansøge igen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

.:FORSIDE:.