fbpx

Bojans far: 'Kimmich vil meget gerne til Barca'

FCBARCELONA.DK - 11.09.24

// Bojan // Joshua Kimmich

Bojan Krkic er en del af Barcas sportslige ledelse, mens hans far, Bojan Krkic senior, har været talentspejder i klubben i en årrække. Nu fortæller Bojan Krkic senior, at Joshua Kimmich meget gerne vil til Barca til sommer.

Bojan Krkic senior stoppede som talentspejder i klubben i 2020, efter mere end 10 år, hvor hans job var at spotte store talenter i andre klubber. Han følger stadig tæt med i hvad der sker og i en snak kommer han med nogle opsigtsvækkende udtalelser og Joshua Kimmuch, der har været rygtet kraftigt til Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Joshua Kimmich vil meget gerne til Barca. Her spiller træneren en stor rolle og Barca har alle muligheder for at hente store navne, med den træner de har' indledte han til radiostationen Cadena SER Catalunya, uden at uddybe, hvor han havde sine oplysninger fra.

'Når man spørger de største tyske og franske spillere hvor de gerne vil spille, er det generelle svar Barca. Real Madrid bliver også nævnt, men generelt ønsker spillerne at tage til Barca på grund af klubbens historie og storhed' siger han videre.

Kimmich blev rygtet til Barca denne sommer, men Bayern München afviste angiveligt alle henvendelser. De vil i stedet forsøge at forlænge med Kimmich, hvis kontrakt udløber om blot et år. Vælger Kimmich ikke at forlænge, vil Hansi Flick helt sikkert stå klar med åbne arme til næste sommer.

kimmich1F

.:FORSIDE:.