fbpx

Bojan: 'Tror ikke vores modstandere er tilfredse'

FCBARCELONA.DK - 30.08.24

 


Det var Bojan Krkic fra Barcas sportslige ledelse, der mødte medierne efter Champions League lodtrækningen i går i Monaco. Her udtrykte han glæde og forhåbninger til sæsonen og mulighederne i turneringen.

'Vi var meget forventningsfulde om hvordan lodtrækningen ville forløbe, for det var helt nyt og noget vi skal vænne os til' indledte han.

Artiklen fortsætter under annoncen


Bojan blev bedt om en vurdering af de otte modstandere. 'De er stærke, men som klub er vi inde i et godt moment, hvor folk er glade og den glæde vil vi gerne gengælde. Vi vil vise at Barca er et stort hold. Jeg tror, at de hold vi har trukket, ikke er tilfredse' svarede han.

'Vores mål er, at have et balanceret hold med unge og erfarne, så vi kan nå til vigtige øjeblikke på sæsonen, med muligheden for være med' fortsatte han.

Til sidst blev han spurgt til holdets muligheder i Champions Leagues indledende fase. 'Vi går altid efter det maksimale, det højeste. Vi er et hold i udvikling og det varer længe inden vi når til den afgørende del. Vi er glade fordi holdet er startet på et højt niveau og det skal vi holde fast i' afsluttede han.

bojan1F

// Champions League // Bojan
.:FORSIDE:.