fbpx

Spillerne ønsker at øge intensiteten til træning

Peter Vyff - 25.03.24

 

Barca står overfor en række afgørende kampe i sæsonen mod Real Madrid og Paris Saint-Germain. Enkelte spillere skulle derfor have bedt trænerstaben om at øge træningsintensiteten, så alle er klar til de store opgør, der venter.

I flere år er Barca blevet kritisereret for at være for loyale over for deres fodboldfilosofi, og ikke turde spille anderledes for at sikre et mere brugbart resultat. Catalanerne har især fået kritik efter, at det både lykkedes for AS Roma og Liverpool at gøre comeback, og eliminere holdet fra Champions League i henholdsvis 2018 og 2019.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er noget spillerne for alt i verden ikke ønsker gentaget, og derfor skulle enkelte spillere have bedt trænerstaben om at øge intensiteten i træningen. Det fortælle radiostationen Cadena SER, der også tilføjer, at det hovedsageligt er spillere fra La Masia, der står i spidsen for forespørgslen.

Ændringen i træningen skal gøre spillertruppen bedre mentalt og fysisk klar til de store opgør, der venter Barca i den næste periode. Catalanerne skal blandt andet forsøge at kvalificiere sig til semifinalen i Champions League ved at slå Paris Saint-Germain over to opgør.

Barca er samtidig også presset til at vinde hver eneste kamp i ligaen for at holde trit med Real Madrid, som man også møder om tre spillerunder på Santiago Bernabéu. Spillerne håber derfor på at være i topform til kampene, og være i stand til at holde fokus helt til det sidste, uden at begå de samme fejl historiske fejl.

// La Masia // Champions League
.:FORSIDE:.