fbpx

Otte talenter træner stadig med førsteholdet

FCBARCELONA.DK - 11.08.24

 


Hansi Flick havde en stor flok af klubbens unge talenter med på træningsturen til USA, fordi han manglede en del spillere. Nu er næsten alle tilbage, men alligevel har Flick bedt otte af de unge talenter om at træne med førsteholdet.

Der er ingen tvivl om, at Hansi Flick er blevet imponeret over niveuaet hos de unge spillere fra La Masia, for hver eneste gang han har udtalt sig til pressen, har han rost spillerne for deres kvaliteter og fremhævet deres potentiale.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Alligevel vidste hovedparten af de unge talenter, at de kun var med i USA, fordi Flick måtte undvære et større antal førsteholdsspillere som konsekvens af skader, EM, Copa América og OL. Derfor lå det også i kortene, at størstedelen af de unge talenter måtte tilbage til Barca Atlétic eller ynglingeholdet Juvenil A.

Derfor er det lidt overraskende, at Hansi Flick stadig har otte af de unge spillere med ved førsteholdets træning. Det drejer sig om Alex Valle, Marc Bernal, Gerard Martín, Sergi Domínguez, Toni Fernández, Quim Junyent, Mika Faye, Andrés Cuenca.

Af disse spillere er der måske 2-3 der kan gøre sig forhåbninger om, at blive en del af førsteholdstruppen denne sæson. Marc Bernal og Alex Valle er nok de største kandidater, men at de otte stadig træner med vidner om, at Flick stadig ser en fordel i at holde dem tæt på sig.

bernal2F

// La Masia
.:FORSIDE:.