fbpx
Annonce

Cádiz skal glemmes og fokus rettes på Juventus

FCBARCELONA.DK - 06.12.20

// Champions League // Juventus // Cadiz


Der er ingen tid til at dvæle for længe over tingene denne sæson. Kampene ligger som perler på en snor og allerede tirsdag skal Barca i aktion igen, hvor Juventus gæster Camp Nou. Her skal skuffelsen mod Cádiz skubbes i baggrunden.

Skuffelsen over lørdagens 2-1 nederlag i Cádiz i går aftes sad tydeligvis stadig i spillerne, da de tidligere i dag mødte frem til træning på Ciutat Esportiva. Der var mest af alt tale om en træning der skulle løsne op for musklerne, men tilstedeværelsen af UEFA's Champions League varslede, at der venter noget vigtigt lige om hjørnet.

Allerede tirsdag aften gælder den gruppefinalen i Champions League mod Juventus og selvom Barca for længst har sikret sig videre deltagelse i turneringen, er det en vigtig opgave der venter. Det er nemlig den attraktive førsteplads i gruppen der står på spil.

Derfor er der ingen tid til at slappe af og det handler om at få Cádiz-kampen uden af kroppen og rette fokus mod Juventus. Det vil give holdets selvtillid et skub i den rigtige retning, hvis de kan slutte øverst i gruppespillet.

.:FORSIDE:.