fbpx
Annonce

Der er sat datoer på kampene mod PSG

FCBARCELONA.DK - 14.12.20

// PSG // Champions League


Efter at der midt på dagen blev trukket lod til 1/8 finalerne i Champions League, har UEFA nu sat konkrete datoer og tidspunkt på kampene. Derved ved Barca nu hvornår de skal møde Paris Saint-Germain.

Efter at lodtrækningen var slut gik UEFA i gang med den sædvanlige kabale med at få 1/8 finalerne lagt i kalenderen. For Barcas vedkommende var det givet på forhånd, at de lægger ud på hjemmebane mod PSG og spiller returkamp i Paris.

Resultatet blev, at Barca tager imod PSG tirsdag, den 16. februar, hvor opgøret fløjtes i gang kl. 21.00. Herfra går der tre uger til returkampen, der spilles onsdag, den 10. marts, ligeledes kl. 21.00.

Det bliver altså det 16. februar at Camp Nou læggers græs til en kamp mellem Barca og PSG. Senest de to mødtes på den banen var i den historiske 6-1 kamp tilbage i 2017, helt præcist den 8. marts, hvor Sergi Robertos vanvittige 6-1 scoring i overtiden skabte miraklet som ingen glemmer. Gense det ovenfor.

Skulle det lykkes for Barca videre til kvartfinalerne, spilles de den 6. og 7. april, med returkampe den 13. og 14. april.

.:FORSIDE:.