fbpx

García og Koundé udgik med skader mod Valencia

FCBARCELONA.DK - 30.10.22

// Eric Garcia // Jules Koundé

I søndagens kamp mod Valencia blev yderligere to Barca-spillere tilføjet den catalanske skadesliste. Eric García og Jules Koundé udgik begge med skader, hvilket efterlader et amputeret Barca-forsvar.

Barce måtte som bekendt inden søndagens kamp allerede undvære forsvarsspillerne Andreas Christensen og Ronald Araújo på grund af skader, og i søndagens udekamp mod Valencia måtte Xavi se til, da yderligere to centrale forsvarsspillere kunne skrive sig på skadeslisten.

Artiklen fortsætter under annoncen


Først var det Eric García, som med kun fem minutter tilbage af første halvleg bad om at blive udskiftet på grund af smerter i det venstre lår. Catalaneren blev erstattet af Marcos Alonso, som hoppede ind i det centrale forsvar.

I anden halvleg var det så Jules Koundé, som efter 72 minutter måtte lade sig erstatte på grund af smerter. Den franske forsvarsspiller tog sig til venstre baglår, hvilket kunne tyde på en forstrækning eller i værste fald en muskelskade.

Skaderne til García og Koundé efterlader et voldsomt amputeret Barca-forsvar, hvor Xavi nu kun har en enkelt naturlig central forsvarsspiller i form af Gerard Piqué.

.:FORSIDE:.