fbpx
Annonce

Griezmanns hælscoring var rundens bedste i CL

Jacob Møller Nielsen - 07.12.20

// Antoine Griezmann


Antoine Griezmann er begyndt at finde rytmen på Barca-holdet. I midtugen scorede franskmanden et flot mål i Champions League-opgøret mod Ferencvaros, og hælscoringen er nu blevet kåret som rundens bedste i den bedste europæiske turnering.

Antoine Griezmann har haft en meget turbulent start i sin Barca-karriere. Med mange trænerskift, dårlige præstationer og dertil massiv kritik har det ikke været nemt for franskmanden at finde sig til rette på Barca-holdet.

I den seneste tid har Griezmann dog vist lovende takter, hvor han indgår mere og mere i spillet, mens skarpheden foran mål så småt er vendt tilbage. Det så man for eksempel i midtugen mod Ferencvaros, hvor franskmanden på et indlæg fra Jordi Alba dirigerede bolden med hælen ind mellem målmandens ben og ind i netmaskerne.

Den flotte scoring er heller ikke gået ubemærket hen. Hver uge kårer arrangørerne af Champions League rundens bedste mål, og nu er man kommet frem til, at det var Griezmanns hælscoring, som var ugens bedste i turneringen.

En flot scoring og flot bedrift af Griezmann, som altså er ved at finde sin rolle på holdet. Alle håber nu på, at franskmanden kan fortsætte den gode stime, for det kan sætte kritikken af Barcas 7'er i bero, da han i så fald er begyndt at ligne den Griezmann, som Barca i 2019 betalte 120 millioner euro for at få til klubben.

.:FORSIDE:.