fbpx
Annonce

Griezmann om Barca-skifte: 'Jeg begik en fejl'

Anders Lang Jensen - 16.02.24

© Getty Images
// Antoine Griezmann

Det var en stor signing, da Barca i sommeren 2019 købte Antoine Griezmann for 120 millioner euro i Atlético Madrid. Det blev til to dårlige sæsoner på Camp Nou, og franskmanden erkender nu, at skiftet var en fejl fra hans side.

På transfervinduets sidste dag i sommeren 2021 blev Barca og Atlético Madrid enige om en 2-årig lejeaftale med en lejesum på 10 millioner euro. Derefter blev skiftet permanent i sommeren 2023 for 20 millioner euro, og samlet set gav det et økonomisk tab på massive 90 millioner euro for Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Jeg besluttede at forlade Atlético, fordi jeg havde nået en grænse rent mentalt. Jeg sagde til mig selv, at jeg var nødt til at forlade klubben, fordi man altid tror, at det er bedre på den anden side’, siger Antoine Griezmann til avisen Marca.

’Jeg gav det et forsøg i Barca, men efter få måneder indså jeg, at jeg ikke var lige så glad, som jeg var i Atlético. Jeg forsøgte at vende hjem, og jeg kan huske, da træneren ringede til mig på transfervinduets sidste dag. Der sagde jeg, at jeg virkelig gerne ville vende retur’.

’Jeg vil give alt for Atlético, og det er en ære at være her. Jeg begik en fejl ved at tage væk, og det kan alle komme til at gøre, men nu gør jeg alt for at gøre fansene stolte af holdets nummer 7’, slutter franskmanden.

Griezmann nåede at score 35 mål i Barca-trøjen, på de 102 officielle kampe han fik, men angriberen fandt sig aldrig til rette i Barcas offensiv på de to sæsoner, han tilbragte i det catalanske.

griezmann2

.:FORSIDE:.