fbpx

Hæsblæsende program venter efter landskampene

FCBARCELONA.DK - 08.09.24

 


La Liga ligger stille denne weekend grundet landskampspausen, men derefter venter der Barcas spillere et hæsblæsende program med syv kampe i træk uden pause, inden at næste landskampspause indfinder sig.

Første kamp efter landskampspausen for Barcas vedkommende er det catalanske lokalderby mod Girona, et opgør der spilles på Estadi Montilivi på søndag i den nordlige del af Catalonien. Herefter går det slag i slag med to kampe om ugen og det giver ingen plads til pauser.

Fire dage senere tager Barca så hul på Champions League, hvor de på udebane møder Monaco. Her handler det om at komme godt fra start i turneringens nye format, hvor det handler om at samle så mange point som muligt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derefter gælder det så den tredje udekamp i træk, når holdet skal på besøg hos Villarreal i ligaens sjette runde. Det er et krævende program med tre udekampe i træk, for rejserne kan ikke undgå at tære på kræfterne.

Første hjemmekamp efter landskampspausen er således først den 25. september, hvor Getafe besøger Estadi Olímpic. Derefter følger Osasuna ude, Young Boys hjemme i Champions League og dernæst Alavés på udebane. Herefter indfinder der sig så endnu en landskampspause.

Barca har lagt flot ud i ligaen og det skal de forsøge at bygge videre på, men udekampene mod Girona, Villarreal og Osasuna ser svære ud. Derfor venter der syv spændende kampe i træk i det hæsblæsende program, der altså byder på fem udekampe og kun to hjemmekampe.

gol7F

.:FORSIDE:.