fbpx

Avis: Hansi Flick har godkendt Guido Rodríguez

Peter Vyff - 25.05.24

 


Xavi skulle for nogle uger siden have godkendt ankomsten af Guido Rodríguez, der forlader Real Betis på en fri transfer. Barca-træneren stopper dog, men også den mulige afløser Hansi Flick, skulle have sagt god for argentineren.

Som de fleste havde forudsagt, blev Xavi i går afskediget af Joan Laporta, angiveligt efter en række udtalelser, der ikke faldt i god jord hos præsidenten. Catalaneren er derfor ikke at finde hos Barca til næste sæson, og han har derfor ikke længere indfyldelse på, hvilket spillere holdet skal forstærkes med.

Cheftræneren skulle ellers have været med i arbejdet omkring at få hentet Guido Rodríguez hos Real Betis, hvor han har kontraktudløb til sommer. Ledelsen skulle således have indgået en forhåndskontrakt med midtbanespilleren, der har været en stor profil hos andaluserne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 30-årige Rodríguez har dog angiveligt forholdt sig en smule passiv omkring skiftet, da han afventende, hvordan trænersituationen så ud hos Barca. Og nu hvor det ser ud til, at Hansi Flick bliver Barca-træner, kan argentineren igen forholde sig til det store skifte.

Verdensmesteren kan i den forbindelse glæde sig over, at tyskeren ifølge avisen Sport også har godkendt planerne om at tilføje ham til spillertruppen. Flick skulle allerede have afholdt et møde med Deco angående transferplanerne til sommer, og han var her enig i, at Rodríguez ville være en god forstærkning.

Barca er dog fortsat på jagt efter endnu en midtbanespiller af lidt samme karakter som argentineren, samt ønsker man også at hente en venstrefløj. Alt afhænger dog fortsat af den økonomiske situation, og om det lykkes at overholde kravene for Financial Fair Play.

guido7F

// Guido Rodríguez
.:FORSIDE:.