fbpx

Iniesta om assistentrolle: 'Det er ikke umuligt'

Peter Vyff - 24.12.22

// Andrés Iniesta

Partnerskabet imellem Xavi og Andrés Iniesta sikrede Barca adskillige titler, og duoen kan i fremtiden genoptage samarbejdet på trænerbænken. Iniesta var ihvertfald ikke afvisende overfor idéen i en nyligt interview med avisen Sport.

Barca-ikonerne Xavi og Iniesta betragtes stadig som to af de bedste midtbanespillere i historien, hvor deres samspil og deres vision for spillet fortryllede en hel fodboldverden. De fungerede også som en fundamental del af Spaniens landshold, og sammenlagt nåede de at hjemtage alle titler, som har betydning.

Artiklen fortsætter under annoncen


Imens Xavi har overtaget trænerposten på Camp Nou, så er Iniestas fodboldkarriere stadig igang. Midtbanespilleren optræder til dagligt for Vissel Kobe i Japan, hvor han dog snart næmer sig slutningen på en professionel karriere, som efterhånden har strukket sig over to årtier.

Den 38-årige Iniesta deltog forleden i et interview med avisen Sport, hvor han ret direkte blev spurgt til, hvordan han så muligheden for at vende tilbage til Barca i en assistentrolle for hans tidligere holdkammerat Xavi.

'Det er slet ikke umuligt. Jeg tror alle culés ønsker at Barca vinder, uanset om man hedder Xavi og Iniesta eller noget helt andet' startede Iniesta og tilføjede: 'Lige nu er det vigtigt at holdet vinder kampe, og hvad angår mig, så må vi se på, hvad der sker i fremtiden. Forhåbentlig kan jeg endda komme tilbage hertil'.

Iniesta blev også spurgt ind til sit syn på Sergio Busquets' situation på Camp Nou, hvor han i denne sæson har fået en del kritik. 'Jeg bor langt væk herfra, og kan derfor ikke høre og læse alt det, som bliver sagt og skrevet. Jeg kan derfor kun sige det om Busquets som jeg ved, og det er at han bliver ved med at være en vigtig spiller. Han er ikke blevet for gammel og han er stadig anfører for Barca. Indtil hans sidste spilledag vil han blive ved med at holde et højt niveau og være det gode eksempel', afsluttede Barca-legenden.

I videoen øverst i artiklen kan ses et portræt af netop Xavi og Iniesta..:FORSIDE:.