fbpx

Iñigo Martínez' kontrakt har særlig klausul

Anders Lang Jensen - 08.09.24

 


Efter denne sæson udløber Iñigo Martínez’ kontrakt med Barca efter to år i det catalanske, men reelt set vil aftalen automatisk blive forlænget med et år, hvis han når at spille 45 minutter i 60% af kampene.

Iñigo Martínez havde skadesproblemer sidste sæson og var generelt lavest placeret i det defensive hierarki. I denne sæsonstart har har han derimod stået stærkt rent fysisk og har spillet alle kampene i forsvaret sammen med Pau Cubarsi.

Artiklen fortsætter under annoncen


Kontrakten udløber efter den nuværende sæson, men i den nuværende aftale er der en særlig klausul, som gør det muligt, at den bliver forlænget helt automatisk, inden sæsonen overhovedet er omme. Spiller Iñigo Martínez mindst 45 minutter i 60 procent af sæsonens kampe vil kontrakten automatisk blive forlænget et år. Det skriver avisen Mundo Deportivo.

Den sum er svær at nå op på i det konkurrenceprægede forsvar, som Barca-truppen har, men med de nuværende skader til Andreas Christensen og Ronald Araujo skaber det god mulighed for meget spilletid til Iñigo Martínez.

Da både Araujo og Christensen først ventes tilbage om et par måneder eller mere, har Martínez gode muligheder for at nå de 60% af kampene og dermed en sæson mere i klubben.

martinez3

 

// Iñigo Martínez
.:FORSIDE:.